Bishop Feehan High School // Attleboro, Massachusetts

After completing a facilities study, updating the educational program, and crafting a Campus Master Plan, Dore & Whittier undertook a Phase One project to increase the amount of classroom and faculty space, and relocate the library to the center of campus. A four-story, 1961 convent building was completely renovated and a 4,000 sq. ft. addition was constructed for this purpose; the result is a profoundly successful, high performance facility with multi-purpose classrooms, faculty offices, campus ministry and outreach spaces, and a beautfiul media center.

Recognized for Outstanding Design in American School & University's Educational Interiors Showcase.

Project Details

Owner Fall River Diocese
Completed 2009
Cost $5,626,659
SQ. FT. 30,000 (4,000 new; 26,000 renovation)